Nova web mÓn d’animaciÓ

nuevawebmondanimacio

Nova web mÓn d’animaciÓ

Avui fa una setmana que va nàixer la nova web de mÓn d’animaciÓ, durant els dies previs hem tingut l’oficina plena de nervis, amb papers per terra, taules desordenades…i tot perquè com ja us ho vam avisar estàvem de part! La setmana ha estat molt entretinguda, pendents de  cada detall, de cada paraula, de cada imatge. Ens abellia entrar sense parar, veient que el nostre somni s’havia convertit en una realitat!

Hem rebut molts comentaris, sempre positius amb ganes d’ajudar i animar-nos en aquest nou camí que vam decidir emprendre. Quan la web només tenia uns minuts de vida una de les nostres xiquetes de colònies (Esther) ens va emocionar amb un Twit que deia: “que el millor campament de tots es diga com l’últim CD de Txarango, no té preu”, poc desprès el mòbil dels membres de mÓn d’animaciÓ s’anava omplint de missatges de felicitació pel treball, per la construcció d’aquesta nova eina per trobar-nos.

I ara, després d’una setmana, hem tingut més de 600 visites, tenim quasi ple un torn de colònies, més de 150 inscripcions a l’Escoleta de Pasqua d’Onda… i continua pujant, què més podem dir? Només gràcies a tots els que esteu amb nosaltres, els que feu possible que el nostre treball vaja endavant: a les entitats per confiar amb els nostres serveis, a les famílies que ens confieu el millor que teniu (els vostres fills/es), als xiquets/es i joves per repetir experiències, als monitors/es pel vostre esforç en cada activitat.

Estem satisfets, contents, emocionats i sobretot orgullosos per poder dir que món d’animació celebra els seus 14 anys i amb una nova web!