Els beneficis de les activitats de les colònies d’estiu mÓn d’animaciÓ

coloniesmondanimacio

Els beneficis de les activitats de les colònies d’estiu mÓn d’animaciÓ

Està arribant l’estiu i els pares i mares ja estem buscant alguna colònia o campament per als nostres fills/es per diferents motius, bé per raons laborals necessitem d’eixes estades o bé simplement perquè pensem que són interessants per a d’ells/es.

Món d’animació volem contar-vos alguns beneficis que tenen les nostres colònies d’estiu:

  • Els xiquets/es fan noves amistats, les colònies es converteixen en llocs on es fan moltes amistats noves que desprès durant l’any les mantenen: via postal, mail, reunint-se… La programació que es realitza en aquests llocs fa que els xiquets/es es relacionen amb facilitat: rient-se, jugant, parlant, cantant..passant-s’ho molt bé.

  • Desconnecten de la tecnologia. Es prenen un descans de la televisió, els telèfons mòbils i d’Internet. S’adonen que es pot fer molta cosa sense ells: descobreixen la seua creativitat, la natura, les persones, les emocions… tenen davant d’ells un món per descobrir.

  • En les colònies es fan activitats físiques per tant: salten, naden, corren, passegen… Res d’estar asseguts a una cadira o al sofà. Els campaments o colònies són acció i moviment.

  • Conviuen amb altres persones i deuen cooperar, respectar-se, consensuar, tenen responsabilitats, comparteixen tasques, resolent desacords… Les nostres colònies es basen en el treball en equip.

  • Els ajudem a desenvolupar confiança en si mateix i la seua autoestima mitjançant les activitats no competitives, provant coses noves (i a vegades també passant una poqueta de por). Aquestes activitats els ajuden a dormir assoles sense els pares, a no tindre por a la foscor, es fan independents i autònoms prenent les seues pròpies decisions.

  • Milloren les seues habilitats: esportives, artístiques… La gran varietat d’activitats que oferim fa que siga fàcil per als participants descobrir i desenvolupar allò que els agrada fer.

  • Tenen temps lliure per al joc no estructurat, no dirigit. És un temps sense preocupacions, on es poden relaxar, riure, no pensar en les seues ocupacions acadèmiques…

Podríem seguir enumerant perquè les nostres colònies d’estiu tenen moltes avantatges però el millor que es pot fer és vindre i comprovar-les. PERQUÈ LES COLÒNIES D’ESTIU DE MÓN D’ANIMACIÓ SÓN LES MILLORS!!